Waarom Brazilian Wax & Wenkbrauw?

Omdat Brazilian Wax & Wenkbrauw de unieke waxsalon in Het Gooi is waar je op een prettige manier kennis maakt met brazilian waxing en je laat ontharen door een officieel gediplomeerde waxer. Centraal gelegen in Hilversum zijn wij makkelijk bereikbaar voor iedereen. Vanuit Laren, Blaricum, Huizen, Baarn, Soest of Kortenhoef ben je met vijftien minuten bij onze aan huis gelegen studio. En dan maak jij kennis met de hoge braziliaanse standaard van ontharen op een ontspannen manier.

Mijn naam in Jane Silva dos Reis en ik ben gediplomeerd waxer voor zowel dames als heren. Mijn opleiding voor gediplomeerd waxer heb ik gevolgd aan het Instituto Embelleze in São Paulo. Sinds jaar en dag een gerenomeerd opleidingsinstituut in Brazilië. Daar ben ik intensief getraind om jou op een ontspannen manier te waxen. Voor zowel mensen die willen genieten van hun bikinilijn tot aan mensen met overbeharing. Ik help jou daar graag vanaf op een eenvoudige manier. Verwacht bij mij geen blabla maar geniet in mijn kleine studio van een hoge kwaliteit wax. Op een ontspannen manier met vrijwel alleen natuurlijke producen. Daarom zijn wij The Original Organic!