Over Wax & Wenkbrauw

Leer ons kennen, leer het echte waxen kennen.

Waarom Brazilian Wax & Wenkbrauw?

Omdat Brazilian Wax & Wenkbrauw de unieke waxsalon in Het Gooi is waar je op een prettige manier kennis maakt met brazilian waxing en je laat ontharen door een officieel gediplomeerde waxer. Centraal gelegen in Hilversum zijn wij makkelijk bereikbaar voor iedereen. Vanuit Laren, Blaricum, Huizen, Baarn, Soest of Kortenhoef ben je met vijftien minuten bij onze aan huis gelegen studio. En dan maak jij kennis met de hoge braziliaanse standaard van ontharen op een ontspannen manier.

Mijn naam in Jane Silva dos Reis en ik ben gediplomeerd waxer voor zowel dames als heren. Mijn opleiding voor gediplomeerd waxer heb ik gevolgd aan het Instituto Embelleze in São Paulo. Sinds jaar en dag een gerenomeerd opleidingsinstituut in Brazilië. Daar ben ik intensief getraind om jou op een ontspannen manier te waxen. Voor zowel mensen die willen genieten van hun bikinilijn tot aan mensen met overbeharing. Ik help jou daar graag vanaf op een eenvoudige manier. Verwacht bij mij geen blabla maar geniet in mijn kleine studio van een hoge kwaliteit wax. Op een ontspannen manier met vrijwel alleen natuurlijke producen. Daarom zijn wij The Original Organic!

Pg_OverW&W_Studio

Is Brazilian Wax voor iedereen?

Ja, brazilian wax is in principe voor iedereen. Of je nu een gevoelige huid hebt of een normale huid. Wij hebben een bijpassend type wax voor jou. Van een mooie bikinilijn tot het hygiënisch bijhouden van oksels en benen of bijvoorbeeld rug. Wij verzorgen het op een ontspannen en relaxte manier. Zonaanbidders, sporters of mensen die waxen uit hygiënisch oogpunt. Iedereen voelt zich welkom bij ons. Maar als jij een gevoelige huid hebt of een huidaandoening is het wel zeer aan te raden eerst jouw huidarts te raadplegen.

Wat is nu een Brazilian Wax?

Een Brazilian Wax is een moderne vorm van schaamhaar verwijdering. Hierbij wordt al het schaamhaar verwijderd. Sommigen vinden dit nog onwennig en laten daarom alleen een bikini wax uitvoeren. Het verschil met de traditionelere Bikini Wax is dat die alleen het schaamhaar verwijdert rond de reguliere bikinilijn. Zo heb je bij de bikini wax ook geen harige ellende op het strand maar nog wel wat haar rondom de schaamstreek. Maar naast de bikini- en brazilian wax kun je bij ons terrecht voor meer vormen van waxen. Kijk maar in ons waxmenu.

Onze populaire behandelingen

Bikiniwax

De klassieke bikiniwax is een veel gekozen behandeling door zowel vrouwen als mannen. Van sporters tot zonaanbidders en mensen die gewoon er strak uit willen zien.

Klik hier voor het waxmenu

Brazilian Wax.

De echte brazilian wax zoals wij die in Brazilië hebben verheven tot kunst. De gehele schaamstreek wordt onthaard met onze hoge kwaliteit wax. Dit alles gebeurt op een aangename ontspannen manier.

Klik hier voor het waxmenu

Beenwax

Een onder- of bovenbeen wax kan ook gecombineerd worden uitgevoerd en zorgt voor mooie gladde benen. Dit is een vlotte behandeling met een mooi resultaat.

Klik hier voor het waxmenu

Armwax

Tegenwoordig zien wij steeds meer mensen hun armen waxen. Zowel boven- als onderarmen. Dit gebeurt op een snelle en hygiënische wijze. Daarnaast is deze wax ook populair bij sporters en dansers.

Klik hier voor het waxmenu

Armpitwax

Ook deze wax is vandaag de dag niet meer weg te denken. Deze wax wordt vaak gecombineerd met de bikiniwax. Het is bijvoorbeeld een aanrader voor mensen die veel transpireren. Probeer het zelf maar eens. Je zult zien dat je jezelf er heerlijk bij voelt.

Klik hier voor het waxmenu

Borstwax

Deze wax wordt tegenwoordig vaker door de man gedaan. Borsthaar is tegenwoordig niet meer zo populair en de “chestwax” is de manier om de borst te ontharen. Traditioneel scheren zorgt vaak voor huidirritatie terwijl waxen sneller en hygiënischer is.

Klik hier voor het waxmenu

Onze waxexpert

Jane Silva dos Reis
Onze waxexpert
Please specify image url

Sinds 2012 officieel gediplomeerd waxer voor vrouwen en mannen. Gecertificeerd door het Instituto Embelleze in São Paulo, Brazilië. Als enige in haar klas presteerde zij het om binnen 1,5 maand haar opleiding te voltooien waar je normaal gesproken een jaar voor nodig hebt. “Ik wax al ruim tien jaar maar wilde graag deze opleiding in Brazilë volgen om volgens de laatste technieken te kunnen waxen en op die manier zo hygiënisch en glad mogelijk te kunnen werken. Voor zowel vrouwen als mannen. Deze opleiding heeft mij echt een toegevoegde waarde gebracht. Kom het bij mij in de salon ervaren. Maak nu nog een afspraak.”

 Puck Galenkamp5 sterren Heel secuur, hygiënisch en gewoon goed!